Saturday, June 25, 2011

Nasi Lemak Kopi o'

Lama rasanya x meng'update' blog ni, rasa macam lapuk je blog sayer..hehe. Petang2 macam ni bru ada idea nak tulis apa, al maklum la bila hati da berbunga bunga ckit ni bru ada semangat nak menulis entry kan...

Kenapa ye hati ni berbunga bunga???berpikir sekejap untuk soklan yg xtahu ada kepastian jawapan ke tak,,hahaha..apa saja yang membuat hati saya gembira biar la saya seorang sahaja yang mengetahuinya..jawapan untuk hati ini insyaAllah akan saya tulis dalam entry yang baru..:)

Xsabar rasanya nak menunggu Jumaat depan..my princess Alya Raihana bt Md.Raimi mau pulang ke rumah. Walaupun si Alya sudah nakal2 sekarang, haruslah saya gembira kerana dapat menyakatnya nnt. Si Alya shomel suda pndai merangkak ke sana ke sini sudah tentu memenatkan Wan dan Ki turut serta Mak Ngah nya yg cumil ni..wink3x(nada perasan sekejap)

tgk 2 da nmpak gigi..^__^
video

No comments:

Post a Comment

JoM CeLoTeH Di Cni..:)